Expeditionsutbildning

Vi är i full gång med planering av kommande utbildningar och expeditioner, men vi vill väldigt gärna höra direkt från er – vad är ni intresserade av? Hur omfattande utbildning söker du? Söker du någon särskild kompetens? Baserat på era svar så återkommer vi med en rekommendation på utbildning som passar just dig. 

Är ni en grupp eller företag som önskar egen utbildning? Hör gärna av er så anpassar vi utbildningen efter er! 

E-post: info@hellonature.se eller
Telefon: 072 – 73 99 049

 

Intresseanmälan är ej bindande.

Möt vår instruktör – Toby Cowern

Vår överlevnadsexpert Toby har bakgrund från British Royal Marines och brittiska underrättelsetjänsten. Han utbildar idag privatpersoner, militär, polis och andra yrkesgrupper runt om i världen i riskbedömning, beredskap och överlevnad. 

Hans specialitet är överlevnadskurser i vinterklimat. 

Några särskilda bedrifter som är värda att nämna i detta sammanhang:

  • Tränade det vinnande laget för ”The Polar Challenge 2006” (ett race till nordpolen)
  • Förberedde Team Helmut för ”The Arctic Ultra Yukon Challenge 2009”
  • Han har även jobbat som professionell guide för ett  flertal organisationer och mediaföretag som besöker de kallaste och besvärligaste platserna .  
  • Har idag huvudansvaret för att utbilda Antarctic Fire Angels – som tränar för att bli den första kvinnliga gruppen att korsa Antarktis
"Sverige var ett enkelt val för expeditionsträning på grund av expertisen hos Hello Natures guider, det stora antalet avlägsna områden, den annorlunda terrängen och det vanligtvis kallare klimatet."
bex-square
Rebecca Rowe
Antarctic Fire Angels
"När jag fick den unika möjligheten att träna i Sverige med Toby Cowern (Hello Nature huvudinstruktör och delägare) hoppade jag på chansen att åka till ett land som inte bara är perfekt för friluftsliv utan också är den idealiska platsen för att lära mig att bli en självsäker och uthållig äventyrare."
Nikki-Upton-Profile-1-scaled
Nikki Upton
Antarctic Fire Angels

Tips på andra utbildningar hos Hello Nature!

Lär dig spåra

En konstform som gått förlorad?

Matlagning utomhus

Utan grytor och pannor

Överlevnad i vinterklimat

Höj din säkerhet och trygghet