Loading...
Hello2018-08-30T17:05:08+00:00

Kul för hela familjen

Ta med familjen ut och skapa nya härliga minnen tillsammans! Vi har samlat upplevelser som passar extra bra för just er. Ni hittar dom här.

Läs mer & Boka

Kick-off med kollegor eller ett äventyr med kompisgänget?

Varför inte göra något utöver det vanliga? Vi har en rad unika upplevelser att bjuda på, tillsammans med våra duktiga och engagerade partners hittar vi ständigt på nya saker. Vi kan till exempel ordna en heldag med segling, god mat och bastu. Låter det inte underbart?

Hör av er så skräddarsyr vi ert event.

Kontakta oss!

Bättre upplevelse med rätt utrustning

Hello Nature är samarbetspartner med Utomhusliv.se, en Umeåbaserad webbutik med snabbväxande utbud av produkter för friluftsliv.  Där kan du hitta utrustning och tillbehör som är nödvändiga för dina egna äventyr eller som kan vara ett bra komplement till outdoor-upplevelser med oss.

På Utomhusliv.se hittar du utrustning och tillbehör för jakt och fiske, jaktradio, bred utbud av GPS:ar för bland annat vandring, fiske eller segling.  Även skor, jackor, termosar, ryggsäckar och mycket annat hittar du på Utomhusliv.se

Dessutom! När du bokar en upplevelse med oss får du en rabattkupong på 10%  som du kan utnyttja på din hela beställning på Utomhusliv.se.

Läs mer

Så funkar det

1. Sök

Hitta din favorit bland spännande upplevelser och utmaningar.

2. Boka

Din bokning hanteras inom 24 timmar. Vi kontrollerar att allt ser bra ut och meddelar er sedan via e-post.

3. Betala

Er bokning är nu reserverad men bekräftas först vid genomförd betalning. I ert bekräftelse-mail får ni en länk för smidig och säker betalning online.

 

4. Njut!

Klart! Nu är det bara att ge dig av.  Ut i naturen och njut!

Önskar ni förslag på ett anpassat äventyr?

Kontakta oss!
Translate »